• Dobro došli

  Kušaona vina

  Vina Zadro

 • Za istinske

  Ljubitelje vina

  Vina Zadro

 • Ugodan ambijent

  DOMAĆE DELICIJE

  Vina Zadro

Za istinske

Ljubitelje vina

U sklopu naše vinarije otvorena je kušaonica izgrađena u starom Hercegovačkom stilu, s nijansama modernog i funkcionalnog, koja je pravo mjesto za okupljanje istinskih ljubitelja vina ali i entuzijasta željnih spoznaje o dobroj kapljici, njenom nastanku, čuvanju i kušanju...

Naši enolozi i tehnolozi rado će vas provesti kroz podrume prezentirati i pojasniti sve Vama do sada nepoznanice vezane oko procesa proizvodnje i čuvanja vina. Odabrane domaće i svjetske sorte slile su svoje čarobne sokove u naše podrume i čekaju da ih otkrijete baš Vi!

Dobrodošli ste na degustacije naših vina u kojima možete uživati kušajući vina po vašem izboru uz hercegovačke delicije (peka, hercegovački pršut, livanjski sir,...). Svaku vašu želju nastojimo ispuniti na najboji način.

KVALITETA ILI TRADICIJA? MI VAM NUDIMO OBOJE!

Kušaonica je kapaciteta 85 sjedećih mjesta s dodatnim natkrivenim prostorom za još toliko. Objekt je poluotvorenog tipa i rado ćemo Vam izići u susret i organizirati degustaciju i edukaciju za vas, vaše prijatelje ili organizirane skupine.

Najavite svoj dolazak i kušajte naša vina uz domaće delicije!

KONTAKT


Domanovići bb, 88305, Domanovići + 387 36 822 301